torstai 24. joulukuuta 2015

Vegaanijoulun ateria 2015

Ihanaa joulua lukijat!

Aivan hirmuisen nopeasti kun kirjoittelen niin ehdin vielä jouluun mukaan bloginkin kautta! Meillä on vietetty joulua aika rennoin ottein. Olen lähinnä laiskotellut, seurustellut ja lauleskellut. Sekä lahja- että ruokapuolella on pysytty aika kohtuullisina. Molempia on silti saatu ihan riittävästi.

Kerrankin olin kamera valmiina, joten pääsen esittelemään tämän päivän syömiset (makeista herkuista saatan vielä palailla raportoimaan jos onni on jatkossakin kameran takana):

Salaatti paahdetuista punajuurista, appelsiinista, verigreipistä, avokadosta ja granaattiomenan siemenistä (jonkun ruokalehden reseptin innoittamana)


Valkosipulissa paistetut herkkusienet


Paneroidut savutofuleikkeet, kvinoaporkkana-laatikko Chocochili-blogin ohjeella, siskoni naurislaatikkoa, perunat ja valkokastike


Iltapalalla vielä  savutofutahnaa ja cavi-artia  erilaisilla leipäsillä, oliiveja sekä muita pikkusuolaisia viinin kera.Joulun lisäksi toivotan myös aivan mahtavaa uutta vuotta! Mitäpä jos aloittaisit vuoden ekosti ja eettisesti? Vaikkapa VEGAANIHAASTEen myötä. Jos tarkasti katsot, niin huomaat että sivuilta löytyy eräs Paulakin. Olen nimittäin alkanut haasteen tuutoriksi, monen muun innokkaan vegaanituutorin joukkoon. Tervetuloa mukaan!


4 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

Hyvältä näyttää kaikki mutta eteenkin nuo sienet :)

Paula kirjoitti...

Maikki. Sienet olivatkin Vekaran suosikki ja itsekkin kyllä tykkään kun ne on kunnolla valkosipulissa tiristetty.

Jael kirjoitti...

Hienot joulupöydän herkut:)Kaunis salaatti! Ja oikein hyvää joulun aikaa:)

Paula kirjoitti...

Kiitos, Jael! Nuo salaatin värit ovat minustakin aika upeat :)