maanantai 18. kesäkuuta 2012

Ihanat kukat illalla

Uhmasin valtavaa sääskien pilveä ja kävin iltasella näppäisemässä kukkaiskuvia :)

tarhatyräkki
alaskanlupiini
lehtoängelmä
rönsytiarella
daalia
daalia
voikukka
Makamik-omppu
koristeraparperi
mutta mikä se tämä on?


9 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Olisiko hortensia tai vaikka väinönputki? Upea väriloisto taivaansinisestä alaskanlupiinista daalioihon ja herkkään omenankukkaan! Kiitos kun jaat puutarhankauneutta - iltakasteen laskeuduttua on varmaan vielä huumaava syvä tuoksu! Kesä, kesä, kesä on saapunut!

Paula kirjoitti...

Kiitokset Nina! Illalla puutarhassa on kyllä jännä tunnelma, tuuli on rauhoittunut ja värit loistavat eri lailla. Mutta nuo inisevät kiusankappaleet!!!
En muuten ikinä uskonut voivani unohtaa jonkun kasvin nimeä. Pienen synnyttyä (jo yli 2,5 v sitten) olen kuitenkin dementoitunut niin, että unohdin sittenkin. Mutta tuo ei ole hortensia eikä väinönputki. Mutta joku kirjo*piip*putki kuitenkin. Ei silti kirjovuohenputki, joka minulta myös löytyy ja joka on yleisempi kasvi.

nonnis kirjoitti...

Melkein voi haistaa tuon ihanan tuoksun mikä noista kaikista kauniista kukista varmasti lähtee :) Itsekin vietin pidennetyn viikonlopun maalla vanhempien luona, ja kyllä tuoksui ihanalta pihassa koko ajan!

Yaelian kirjoitti...

Onpa nättejä kukkia!Ei aavistustakaan mitä tuo viimeinen kasvi voisi olla..Oi onnekas sinä jolla oma puutarha:)

Paula kirjoitti...

Nonnis, vieno tuoksu tosiaan leijuu ilmassa. Syreenien kukinta se vasta huumaavaa aikaa onkin!
Yaelian, olen kyllä oikein iloinen puutarhastani. Mutta se on myös loputon työmaa..tänäänkin olen yrittänyt kaivaa yhtä isoa ruohottunutta kukkapenkkiä ylös, jotta saisin sen uusittua ja samalla uuden omenapuun istutettua. Tuleva sato silmissä kiiluen :) Alunperin Lapin tyttönä olen niin innoissani siitä, että ompulla on pihassani edes jokin mahdollisuus menestyä.

Jonna kirjoitti...

Kauniita kuvia! Tulin heti kurkkimaan tätä blogia:) Mikä lie minun syreeneissä kun ei tullut tänä vuonna nupun nuppua:(

Paula kirjoitti...

Kiitos Jonna ja mukavaa kun tulit kurkkimaan! Voi syreenejäsi. Juuri katselin, että jättimäiseen puistosyreenivanhukseeni tulee aivan mahdoton määrä kukkia. Oi, onnea!

Pipsa kirjoitti...

Uskomattoman kauniita kukkakuvia! Itse kasvatan yrttien lisäksi lähinnä orvokkeja (ihanan helppoja, mutta myös ulkonäöllisesti lempikukkiani), mutta mulla on ihana naapuri jonka piha leiskuu huhtikuusta elokuun lopulle eri väreissä, kun kukat toisensa jälkeen nousevat loistoonsa. Ois ihanaa olla tosi näppärä viherpeukalo :)

P.S. Blogisi nimi on niin suloinen!!

Paula kirjoitti...

Kiva kun tykkäät Pipsa! Orvokeissa on myös aivan ihana tuoksu. Varsinkin kauppapuutarhalla käydessäni aina ihastelen sitä tuoksua, joka lähtee suuresta orvokkimerestä.
Blogin nimi on hetken päähänpisto vuosia sitten (aikaa ennen blogia). Eräs kaveri aina kysyy, että mikä se nimi olikaan, oliko se Kiero Kukka :D