Lakupallerot n. 20 pientä palleroa
13 kuivattua taatelia
2 rkl vettä
1 dl pekaanipähkinää
reilu 1/2 dl cashewpähkinää
1 1/2 tl aniksen siemeniä
1 1/2 rkl carobjauhetta
1 ml ruususuolaa
+ mantelijauhetta pyörittelyyn
Liotin taateleita muutaman tunnin kahdessa ruokalusikallisessa vettä. Hienonsin pähkinät ja anikset tehosekoittimella ja surautin mukaan carobin ja suolan. Heitin mukaan myös taatelit liemineen ja annoin koneen käydä kunnes massa oli tasaista. Pyörittelin tahmean massan pallosiksi. Kevyesti kostutetut kädet helpottaa hommaa. Pyörittelin mantelijauheessa. Näiden kannattaa antaa tekeytyä jääkaapissa joitakin tunteja.
saman näköisiä nämä kaikki herkkupalleroni, maku vain vaihtuu |
Maku oli yllättävän intensiivisen lakritsainen, jopa salmiakkiin vivahtava. Näihin ihastui koko porukka!
Aniksen siemenet ja paljon muuta tilasin täältä. Toimitus oli tosi nopea ja tuotteiden laatu erinomainen.
Terveiset ikkunalaudalta: Chilit ovat kasvaneet mukavasti |
4 kommenttia:
Nam nam...söisin vieläkin, jos vain sulla on niitä vielä!!!! t.MK
Jemmasin sulle vähän, toivottavasti eivät ole kadonneet jääkaapista.
No nämä kelpaisi minullekin:) Kiitos myös linkistä ja mainostuksesta...laitanpa jotain ekstraa mukaan jos joskus vielä tilaat:)
Näistä tykättiin kovasti.
Kaisu, suosittelen vain aiheesta ja harkitusti, joten en ole mitenkään palkkion toiveessa. Sitä paitsi olit laittanutkin pakettien mukaan jo ylimääräistä ylläriä :)
Lähetä kommentti