lauantai 4. helmikuuta 2012

Pinkki klementtiinipirtelö

Jotakinhan niille kumman kuivakoille klementtiineille piti keksiä. Kuori oli niin tiukassa, että se piti kynsiä irti pieninä palasina. En viitsinyt kamppailla. Siispä halki, poikki ja puristus mehuksi!

kuiva kuori, mehevä sisus


Pinkki klementtiinipirtelö 2:lle

5 klementtiiniä
2 banaania
13 parapähkinää (no, ei se nyt näin tarkkaa ole)
kymmenkunta jäistä mansikkaa (tästä siis se pinkki väri)
1 rkl tyrnirouhetta
Liottelin parapähkinöitä joitakin tunteja ja kaadoin veden pois. Surruutin sauvasekoittimella parapähkinät banaanin kanssa hienoksi. Vielä klementtiineistä puristettu mehu sekä mansikat ja tyrni sur!


Tuloksena hempeä pinkki ja kirpakan makea pirtelö. 


Vielä tekniset terveiset: Olen alkanut lukijaksi vaikka kuinka moneen blogiin, mutta silti vain muutamasta sain päivitykset tulemaan. Yritin ja yritin, mutta ei vain toiminut. Suivaannuin ja tein (= lähdin reissuun ja sillä aikaa mies teki) tuollaisen päivittyvän blogilistan tuonne oikeaan laitaan. Lista on vasta alullansa ja täytyykin tehdä lisäyksiä kunhan kotiudun, seuraan nimittäin aikamoista blogijoukkoa. Ehkäpä listasta on iloa myös muille. Ainakin itse olen ilahtunut vastaavista muiden blogeissa ja päätynyt paikkoihin, joihin en välttämättä muuten olisi löytänyt.

Pirteitä pakkaspäiviä teille! Täällä on kolmisenkymmentä miinusastetta.

2 kommenttia:

Anni Minerva kirjoitti...

Vitsit, inhoan noita pöydälle liian pitkäksi aikaa unohtuneita kuivakuorisia mandariineja, joiden kuoriminen on mahdottomuus! :D Mutta ihanan smoothien niistä sait aikaan, maistuisi täälläkin!

En osaa auttaa tuon lukijaongelmasi kanssa, mutta samaa mieltä olen, että nuo blogiluettelot ovat mukavia ja niiden kautta löytää usein sivustoille, joihin muuten ei olisi törmännyt. Olen vain laiskistunut lisäämään niitä näkyväksi omaan blogiin, kun näen ne sieltä hallintapaneelista. Höh, pitäisi ehkä ryhdistäytyä ja laittaa kaikki näkyville, senhän hyvät blogit ovat ansainneet.

Paula kirjoitti...

Hei Anni Minerva!
En minäkään millään olisi viitsinyt alkaa ylimääräisiä kikkailuja tekemään, tai oikeammin teettämään. Oli kuitenkin "pakko", koska minun hallintapaneeliini ei juuri mitään ilmestynyt. Nyt olen kyllä tyytyväinben kun tuo lista on, oli kuulema ollut vieläpä tosi helppo laittaa. Vielä vaikka mitä tosin puuttuu, sinunkin blogisi näköjään. Lupaan, että sekin ilmestyy listalle muutaman päivän sisällä :)