perjantai 8. elokuuta 2014

Askeetikon jäätee sekä arvonnan tulokset

Helteen laiskistamana (ja jälkikasvuni uuvuttamana) en ole edes juomien kanssa jaksanut kikkailla, saati liiemmin kokkailla. Jääteeni on nykyisin minimalisoitunut kaikkein yksinkertaisimpaa muotoonsa. Törmäsin jossakin kylmäuutettuun teehen juuri sopivasti kun hellelukemat nousivat sellaisiin sfääreihin, ettei vedenkeitintäkään enää viitsinyt napsutella.
Tässä jääteessä ei ole mitään ylimääräistä. Vain vettä ja vihreää teetä. Ja se raikastaa ihanasti tätä kuumapäistä henkilöä!


Kippis

Tästä on muodostunut jokailtainen rutiini: yksi Clipperin luomu vihreä tee -pussukka kannuun ja kylmää vettä hanasta päälle. Kannu jääkaappiin ja aamulla jäätee on valmista. Mitä helteempi, sitä enempi jäitä hatt..eikun lasiin!

Täällä julistin tulevaisuuden ruoka -aiheisen arvonnan. Vihdoin on arvonnan aika.... Vekara toimii tietenkin onnettarena.


Jännitys tiivistyy...

 .
.
.
.
.
Tittidii
.
.
.
.
 

Ja voittaja on:


Onneksi olkoon ja kiitos muillekin osallistujille! 

Sattumoisin tunnen voittaneen henkilön, joten yhteystietoja ei tarvitsekaan kysellä. Samaan sukuun jäi tämä palkinto. Kenties pääsen valmiiseen pöytään joskus. Toivoisinpa saavani härkäpapulettuja kirpakalla puolukkahillolla ;)Palkintona on siis kotimaista hamppua ja härkäpapua, molempia sekä kokonaisena että jauhoina. Kuvassa ei niitä kokonaisia hampunsiemeniä esiinny, koska odottelevat vielä postissa noutajaansa. Näitä kaikkia löytyy ainakin Vegetukusta.
Mukavia kokkailuhetkiä toivotan!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hienosta palkinnosta :) Katsotaan katsotaan, ehkäpä joku päivä tulee niitä lättysiä.

merruko kirjoitti...

merruko siis ed. kommentissa kiitteli.

Paula kirjoitti...

Heh, jään odottelemaan kutsua ;)