Tänä vuonna toteutin pashan näin:
Vege-pasha
1 prk (500g) maustamatonta soijajugurttia
1 prk GoGreen Vispiä
1 prk (230g) appelsiinimarmeladia
2 tl vaniljasokeria
1,5 dl rusinaa
1,5 dl mantelirouhetta
Vatkaa jugurtti ja vispi sekaisin ja sekoita muut ainekset joukkoon. Vuoraa siivilä tai kahvinkeittimen "sihtiosa" (en nyt keksi mikä on oikeasti nimeltään) tai muu astia jossa on reikiä pohjassa suodatinpusseilla. Kaada seos vuorattuun sihtiin ja laita päällekin suodatinpussi. Aseta päälle sopivan kokoinen lautanen ja jokin paino päälle. Anna valua jääkaapissa seuraavaan päivään. Kumoa tarjoiluastiaan ja poista suodatinpaperit.
Tästä tulee kaksi pashaa, joista riittää ehkäpä kahdeksalle tai useammallekin. Sitruuna antaisi mukavaa säväystä, mutta sitä ei valitettavasti meiltä löytynytkään. Rusinan tilalla voi käyttää muutakin kuivahedelmää, oma suosikkini on aprikoosi.
Tarjoa hedelmäsalaatin kera. Tein tällaisen helpon, mutta melko toimivan hedelmäsalaatin säilykehedelmistä, raikastaen sitä tuoreella banaanilla ja omenalla. Varioimisen mahdollisuuksiahan löytyy.
2 kommenttia:
Ihan kiva resepti, mutta ei tuolla ole pashan kanssa mitään tekemistä.
Anonyymi, mutta sinne päin edes :D
Lähetä kommentti