Näitä leivonnaisia olen tehnyt ruutujen mallisina (siis mokkapalojen tyyliin) aikaisemmin, ja ovat olleet siskon miehen suosikkeja. Asuntoni askeettisemmasta varustelusta johtuen päädyin tällä kertaa tekemään ohjeella muffareita.
Appelsiinimuffarit n.18kpl
100 g Keiju-margariinia (sin.)
1,25 dl sokeria
1/2 pkt pehmeää tofua
1 dl appelsiinihilloa (sellaista hyvää, jossa on runsaasti kuorenpaloja mukana)
1 dl vettä
4 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
Vaahdota margariini ja sokeri. Vatkaa joukkoon tofu sekä hillo kera veden. Sekoita joukkoon kuivat aineet.
Jaa taikina muffarivuokiin, jotka on asetettu muffaripeltiin. Paista 180 asteessa n. 20 min.
Kuorrute:
2 rkl keijua sulatettuna
2 rkl appelsiinista puristettua mehua
3 dl tomusokeria
Sekoita ainekset ja levitä jäähtyneiden muffareiden päälle. Koristele nomparellein, sukaatein tms.
1 kommentti:
SÖPÖJÄ =O)
Lähetä kommentti