Veikeä Verso

keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Kvinoa-tabbouleh

›
Tässä blogissa saattaa olla jo useampi tabbouleh-ohje. Päätin kuitenkin, että se ei haittaa, koska taas on kesä ja kesäruokien aika. Mielest...
8 kommenttia:
maanantai 22. kesäkuuta 2020

Melkein kuin kiinalaisessa ravintolassa

›
Tämän reseptin alkutarinaan liittyy melko huono ravintolakokemus. Viime talvena, ennen koronaa, käveltiin läpi tuulen ja lumituiskun lähimpä...
2 kommenttia:
torstai 18. kesäkuuta 2020

Hirmu helppo kukkakaaligratiini

›
Heipähei! Kesäisen raikkaitten reseptien sijaan tarjoilen ihanaa, pehmoista kukkakaaligratiinia. Tämä on jäänyt talvikiireiden jaloissa julk...
maanantai 2. maaliskuuta 2020

Kermainen tofu-parsakaalipasta

›
Heipparallaa! Täällä Napapiirin korkeuksilla on vihdoin alkanut näkyä hieman kevättä enteilevää valoa. Se innosti lopultakin kuvaamaan tämän...
keskiviikko 15. tammikuuta 2020

MikroPiirakkaa (myös gluteeniton versio)

›
Hei pitkästä aikaa! Joulupukki toi meille mikron ja innostuin kokeilemaan leipomista sillä. Tulokset olivat aika lupaavia, joten kirjoitteli...
3 kommenttia:
perjantai 15. maaliskuuta 2019

Vegaanin "kana"salaatti

›
Elämäni Mies veganisoi vanhan bravuurinsa ja resepti on mielestäni niin hyvä, että ansaitsee tulla muillekin kerrotuksi. Tässäpä siis maistu...
2 kommenttia:
tiistai 12. maaliskuuta 2019

Ainon uusi ihana blogi ja lainatut tofuvohvelit

›
Törmäsin erittäin lupaavaan, uuteen ja innostavaan blogiin nimeltänsä   Vegaanin ruokavuosi. Uskon, että siitä tulee olemaan kovasti iloa ...
3 kommenttia:
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Paula
Asustelen perheineni Rovaniemellä. Leivon, kokkaan ja kokeilen sekä puutarhassani kasvattelen. Mielenkiinnon kohteena eettinen ja ekologinen ruoka. Olen ristiriitainen yhdistelmä parantumatonta herkuttelijaa sekä terveysintoilijaa. veikeaverso_at_gmail.com
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.