Maapähkinäpallerot 27 kpl
1 pkt kikherneitä (valmiiksi keitettyjä 230g)
1 1/2 dl maapähkinävoita
1/2 dl agavesiirappia
1/2 tl vaniljajauhetta
1/2 tl suolaa (laitoin vain hyppysellisen)
n. 100 g tummaa suklaata
+ mantelirouhetta koristeluun
Huuhtelin ja valutin kikherneet sekä soseutin sauvasekoittimella yhdessä agaven, vaniljan ja suolan kanssa. Lämmitin maapähkinävoipurkkia hetken vesihauteessa, jotta se notkistui ja oli helpompi mitata. Lisäsin kikherneseokseen ja sekoitin. Pyörittelin pallosiksi ja laitoin jääkaappiin jähmettymään.
Sulatin suklaan ja dippailin palleroita siihen. Osan kuorrutin suklaalla kokonaan, mutta suurimman osan vain osittain. Koristeeksi ripottelin mantelirouhetta. Annoin jähmettyä jääkaapissa.
Tuhteja herkkuja. Tykkäsimme koko porukalla! Varsinkin Pieni olisi ottanut vaikka kuinka monta. Tulipa hoidettua päivän proteiinitankkaus samalla.
Aivan vesi kerahtaa kielelle lukiessa j akuvaa katsellessa - taidankin kokeilla niitä nyt perhantai-illan herkuiksi! Kaikki aineksetkin melkein on kotona, vain maapähkinävoi ja suklaa puuttuu ... nam nam :-)
VastaaPoistaVain pääraaka-aine puuttuu ;)
VastaaPoistaÄkkiä kauppaan. Ja tarjoa muillekkin, sen verran tuhteja palleroita ovat. Maistuvaista iltaa toivotan!
Voi ei, tätä on IHAN pakko kokeilla. Maapähkinävoi on niin hyvää!!! :DDD
VastaaPoistaKiva että piditte palleroista! :) Tosi kivan näköisiä tuli mantelirouheen kanssa.
VastaaPoistaER: kannattaa tosiaan kokeilla. Minustakin maapähkinävoi on ihanaa
VastaaPoistaTove: Kiitos sinulle. Uudet tavat käyttää maapähkinävoita ovat aina tervetulleita!
ompas nätin näköisiä ja varmasti herkullisia ! pitää kokeilla :P
VastaaPoistaKiitos may-aa! Ja ravintoarvoakin näillä on herkuttelun lisäksi.
VastaaPoista